DIEM Elektro//Casper Clausen, Hubert Karminski og karl ez hansen

Velkommen til en aften med tre studerende fra Elektronisk Komposition ved Det Jyske Musikkonservatorium (DIEM).

Line-up: Casper Clausen, Hubert Karminski og karl ez hansen.
Dørene åbner kl. 19.30.

karl ez hansen
Et audiovisuelt forsøg på at genoptage den religiøse, forsømte, mystiske og poetiske æstetik i både den eksperimentelle lydkultur og de litterære bevægelser i det amerikanske syd. Tænk Flannery O’Connor x DJ Screw x The Threshold HouseBoys Choir x Harry Crews When I move, Buffalo moves.

Casper Clausen
Casper Clausen arbejder med eksperimenterende komposition indenfor en række forskellige områder. Udforskning af og eksperimenter med elementer som rytme, soniske teksturer og harmonisk klang spiller en markant rolle i egne værker, såvel som i det udøvende aspekt. Aftenens koncert tager udgangspunkt i et fælles projekt med komponisten Frederik Hansen, der sammen med Casper vil fremføre både egenkomponerede og improviserede værker.

Hubert Karminski
Hubert Karminski er medstifter af mange kulturelle initiativer i Polen såsom Festival Hiatus, Kołorking Muzyczny osv. Han er med i mange forskellige musiksammenhænge, herunder avantgardekvintetten Drogi Krajowe, Poznań Improvisers Orchestra, Kalas – Improvisation Collective (Danmark), Aurora Corporeal (Danmark), Plastic Poetry Plus (Wojtczak/Piotrowicz/Karmiński) og flere andre.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events