Debutkoncert – Nikolaj Langgaard, trommer

Nikolaj Lykke Langgaard har spillet med brassband, symfoniorkester og militære musikkorps i ind- og udland. Med denne koncert afslutter han sine studier i solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Solistklassen er konservatoriets højeste niveau.

Bemærk: Koncerten falder i 2 dele: Først spiller Langgaard Brass Band i Klassisk Sal. Bagefter fortsætter koncerten med rockbandet Nila i Rytmisk Sal.

Mangesidet talent

Langgaard har spillet med alle de førende brassbands i Danmark og har også spillet med det verdenskendte Cory Band fra Wales. Desuden har han spillet med brassbands i Belgien, Holland, England og Skotland, og han har været flittigt brugt som trommeslager ved konkurrencer og koncerter.

Udover at spille i brassband har Langgaard spillet med Aalborg Symfoniorkester og med Aarhus Symfoniorkester samt med Prinsens Musikkorps og med Slesvigske Musikkorps.

Ved siden af orkesteraktiviteterne har Nikolaj Langgaard spillet sin egen musik med sit eget band. Den første EP forventes at udkomme til juli. Ud over trommer og slagtøj er han også dirigent, et nyt område som han arbejdet med siden 2018.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events