Debutkoncert – Mads Houe, bas

Med denne koncert afslutter bassist Mads Houe sine studier i solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium, konservatoriets højeste niveau. Koncerten forløber som en tretrinsraket med vidt forskelligt indhold.

Jazztrioen Shadow Government
Først spiller Mads Houe med jazztrioen “Shadow Government”, med Carsten Kær, klaver, og Matias Fischer, trommer. Shadow Government henter inspiration fra hele verden – både fra verdens mangfoldighed og umådelige skønhed og fra verdens magtkampe og barske virkelighed. Bandet har et lille humoristisk men dybtfølt budskab om hvor magten over det, der virkelig betyder noget i verden: kærligheden, glæden og troen på hinanden, egentlig burde befinde sig. Og at vores individuelle stemmer har større betydning end vi tror!

Solo – med elektronik
Dernæst vil Mads Houe spille et kort sæt med sit soloprojekt: “Det tænker jeg”. Det bliver en spændende udforskning af hvordan el- og kontrabassen lyder, når de bliver udsat for elektroniske effekter.

Moderne Messe
Til sidst optræder Mads Houe med sit seneste orkesterprojekt, Moderne Messe, hvorfra han har udvalgt specifikke satser.

Hvad vil det sige at gå i kirke? Og hvorfor overhovedet gøre det? Spørgsmål som disse ligger til grund for skabelsen af Moderne Messe, som er komponisten Mads Houe’s svar på den voksende interesse for ny liturgi og rytmisk musik i Folkekirken. Med denne musikalske oplevelse ønsker han at give et nyt blik på Folkekirkens traditionsrige højmesse.

Moderne Messe er ikke blot en koncert men en interaktiv kulturoplevelse, hvor tilskuerne vil blive inviteret til at fordybe sig i store og små eksistentielle spørgsmål, bl.a. ved at tegne, tænde lys, synge sammen og lytte.

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events