Afslutningskoncert – KammermusikCamp

Ved koncerten kan publikum opleve unge klassiske talenter fra hele landet i alderen 12 til 19 år spille et blandet repertoire af kammermusik. Niveauet er højt – flere af de unge mennesker har netop søgt ind på konservatorierne i Aarhus og København og har fået flotte karakterer ved optagelsesprøverne.

KammermusikCamp er tre årlige weekend-workshops på Det Jyske Musikkonservatorium for unge klassiske musikere, med sammenspil i mindre grupper i centrum. Den første camp blev afholdt d. 27.-28. november 2021.

Følg de unge talenter

Ved campen d. 4.-6. februar 2022 er der endnu flere deltagere end ved den første camp. Otte af de deltagende kammermusikgrupper øver hen imod den helt nye kammermusikkonkurrence for juniorer, Den Unge Kammermusikkonkurrence, som Jacob Gade Legatet afholder i samarbejde med konservatoriet d. 26.-27. februar. Her er der således mulighed for at følge en række unge musikere, først ved afslutningskoncerten d. 6. februar, siden ved prisvinderkoncerten d. 27. februar.

KammermusikCamp er etableret af en gruppe musikere i samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Musikskole og med generøs støtte fra private fonde. Underviserne kommer bl.a. fra Det Kgl. Kapel, Randers Kammerorkester og Det Jyske Musikkonservatorium.

Den sidste KammermusikCamp i skoleåret 21/22 afholdes på konservatoriet i Aarhus d. 22.-24. april.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events