DJM@Aarhus Festuge, Byparken

Traditionen tro spiller en række bands med rødder på Det Jyske Musikkonservatorium på Aarhus Festuge.

Konferencier: Meike Marie Frandsen

Program

11.00: Meike

EP-aktuelle Meike er komponist, sanger og arrangør. Hendes følsomme og finurlige sange krøller lytteren ind i smukke fortællinger, lettilgængelige melodier, og overraskende harmoniske bevægelser. Med stærke narrativer udforsker hun, hvordan man navigerer i et rigt indre følelsesliv – med følelser som kan være grimme, helende eller svære at sætte ord på.

Et gennemgående tema i hendes EP “Jordfarvet” er sorg. Over store livsforandringer og knuste forelskelser. Over døden og forældre, som ikke kan være forældre. Sorg som grå skyer, og solen, der titter frem i slut-januar, direkte ind på dig igennem ruden.

Med baggrund i Aarhus’ jazz scene og moderne klassisk kor har Meike en bred musikalsk profil og bevæger sig med fuld overbevisning fra nordisk jazz over bossa nova og pop/R&B til storslåede og til indadvendte korværker.

12.00: IDIDIT

“I did it” er et alternativt pop-band, udsprunget af det aarhusianske musikmiljø. Bandet, der består af Didde Strand, Hannah Vingborg, Mathis Emil og Ludvig Elling, er i studiet for tiden og arbejder på deres første EP.

I mødet mellem de fire musikere mødes også fire vidt forskellige musikalske baggrunde og inspirationskilder. Der er elementer af hensynsløs guitar, insisterende trommer og et dybfølt, elektronisk synth-univers. Med en blanding af stærke, personlige tekster og et inderligt, sonisk univers indkapsler I did it de store og små følelser i bandmedlemmernes liv og sender lytteren på en rejse gennem de universelle udfordringer ved at være ung.

13.00: Karen Nice

Karen Nice skriver sange om de samme ting, som hun fortæller sine bedste veninder om over kaffen – selvudleverende og fri for hemmeligheder. Det er dansksproget popmusik til de unge voksne, som kan føle sig forelskede, forvirrede, ensomme og følsomme … og til alle, som trænger til en musikalsk krammer!

Alle events