DJM@Aarhus Festuge, Byparken

Konferencier: Meike Marie Frandsen

Program:

11.00: Meike
EP-aktuelle Meike er komponist, sanger og arrangør. Hendes følsomme og finurlige sange krøller lytteren ind i smukke fortællinger, lettilgængelige melodier, og overraskende harmoniske bevægelser. Med stærke narrativer udforsker hun, hvordan man navigerer i et rigt indre følelsesliv: De følelser, som er grimme, helende og dem, som er svære at sætte ord på.

Et gennemgående tema i hendes EP, Jordfarvet, er sorg. Over store livsforandringer og knuste forelskelser. Over døden og forældre, som ikke kan være forældre. Sorg som grå skyer, og solen, der titter frem i slut-januar, direkte ind på dig igennem ruden.

Med sin baggrund i Aarhus’ jazz scene og moderne klassisk kor har hun en bred musikalsk profil og bevæger sig med fuld overbevisning fra nordisk jazz, til bossanova, til pop/R&B, til storslåede og indadvendte korværker.

12.00: Karen Nice
Karen Nice skriver sange om de samme ting, som hun fortæller sine bedste veninder over kaffe – selvudleverende og fri for hemmeligheder. Det er dansksproget popmusik til de unge voksne, som kan føle sig forelskede, forvirrede, ensomme og følsomme, og til alle, som trænger til en musikalsk krammer i Byparken d. 8/9.

13.00: I did it – Didde Strand
I did it er et alternativt pop-band udsprunget af det aarhusianske musikmiljø. Bandet, der består af Didde Strand, Hannah Vingborg, Mathis Emil og Ludvig Elling, er i studiet og arbejder på deres første EP.

I mødet mellem de fire musikere mødes også fire vidt forskellige musikalske baggrunde og inspirationskilder. Der er elementer af hensynsløs guitar, insisterende trommer og et dybfølt, elektronisk synth-univers. Med en blanding af stærke personlige tekster og et inderligt, sonisk univers indkapsler I did it de store og små følelser i bandmedlemmernes liv og sender lytteren på en rejse gennem de universelle udfordringer ved at være ung.

Alle events