Workshop – Koncert – Vocal Jam Session

Kom og vær med til en vokal improvisationsworkshop på Det Jyske Musikkonservatorium! Det bliver et brag af en fest – vi udforsker improvisationskunsten og får det vildt sjovt med at synge sammen.

Uanset om du er en erfaren sanger eller lige er begyndt, så er dette en fantastisk mulighed for at forbedre dine evner og have det sjovt samtidig. Workshoppen kommer omkring forskellige emner, herunder rytme & groove, blend og skabelse af musik i øjeblikket.

Workshoppen bliver ledet af seks rutinerede sangere og instruktører fra AVOPA, Aarhus Vocal Painters .

Program

13:40-14:00 Kom ind og gør dig klar
14:00-15:30 Workshop
15:30-16:00 PAUSE
16:00-17:00 Koncert med AVOPA og jamsession

Pladsen er begrænset, så sørg for at reservere din plads så hurtigt som muligt gennem FB-eventet: https://fb.me/e/76FzrO9R7

AVOPA

Vocal Painting er en metode til at dirigere eller lede improvisation med et rytmisk kor. Med Aarhus Vocal Painters kommer du på en spændende rejse, hvor I skaber en hel koncert ved ren improvisation. Forvent at komme gennem hele følelsesregistret med både smukke harmonier og skæve rytmer. Men mest af alt: Forvent det uventede!

AVOPA er:
Philip Eick – sanger & instruktør
Margrethe Debel – sanger & instruktør
Mira Siegel – sanger
Tjeda Efken – sanger
Frieda Funk – sanger
Peter Svane Christiansen – sanger

Koncerten indgår i Philip Eick’s solistuddannelse. Eick studerer rytmisk korledelse i solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events