Stengaard/Kaltoft Duo 50 år

En usædvanlig duo og et usædvanligt jubilæum! Erik Kaltoft og Frode Stengaard, to hyperaktive og særdeles velkendte Aarhus-pianister, fandt for 50 år siden sammen ved hver sit flygel for at dyrke og opdyrke alt, hvad der var komponeret for to flygler – med særlig smag for komplicerede partiturer, nyere skrivemåder og musikteater.

Gennem de 50 år er det blevet til mere end 100 koncerter med omkring 60 forskellige værker, hovedsageligt fra det 20 århundrede.

Begyndelsen blev gjort i 1972 med Olivier Messiaens berømte, syvsatsede “Visions de l’Amen” for to flygler, komponeret i Paris i 1943. Og det er netop samme værk, Stengaard/Kaltoft Duo fejrer sit 50-års jubilæum med i Ellevangs Kirken i Risskov.

Koncerten begynder kl. 20.02, – jf. talkombinationen: 20.02 2022 20.02. Hvilket siger lidt om d’herrer!
Der er gratis adgang – og et lille glas efter koncerten.

Erik Kaltoft var i en lang årrække tilknyttet Det Jyske Musikkonservatorium som fast underviser og arbejdede bl.a. meget med musikdramatik. Kaltoft er stadig tilknyttet som censor.

Frode Stengaard er fortsat ansat ved DJM som docent i klaver, akkompagnement og repetition og medvirkede senest ved DJM’s opførelse af operaen Popeas Kroning i januar.

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events