Solistkoncert – Amanda Krogh Nielsen, SDS

Amanda Krogh studerer i solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium, konservatoriets højeste niveau. Her specialiserer hun sig i det helt særlige fag, der hedder Sang, Dans og Spil (SDS).

Night Tales

Night Tales er en “work in progress”-performance af Amanda Krogh og Minna Forouzandeh.

Performancen uspiller sig om natten, når man er helt alene og skal til at sove – med alle de tanker og følelser, der kan opstå i dét rum. Al rastløshed, tvivl, længsel og savn får lov at flyde frit. Imens byen vågner og pulserer med farver, fest og liv, ligger man alene og scroller med den blå skærm i ansigtet. Der er en dualitet mellem drømme og ønsker over for frygt og tvivl.

Denne drømme-rejse er farlig, humoristisk, eftertænksom og forsonende.

Amanda Krogh

Amanda Krogh er netop blevet optaget på det nystartede format “Musikteater Landsholdet” på Østre Gasværk. Krogh arbejder tværfagligt med dans, teater, sang og musik. Hun er derudover pianist i projektet iomfro, som bl.a. har spillet til Kronprinsparrets Priser og live på P6 Beat. Iomfro tager på Danmarks-tour fra start 2024.

Minna Forouzandeh er uddannet sangskriver fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2020. Hun har bl.a. medvirket som sanger på albummet Dark Smoke af Athletic Progression og som sangskriver på projektet Solay.

Amanda og Minna har samarbejdet og spillet sammen gennem flere år i forskellige projekter, bl.a projektet “Don’t kill Ivy”, som spillede på Den Grænseløse Festival i 2019.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events