RAMA Festival Aarhus 2023

RAMA Festival 2023

10 timers gratis musik i alle afskygninger, leveret af talentfulde unge musikere fra byens musikkonservatorium.

De studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus byder indenfor til konservatoriets årlige festival med musik i alle afskygninger. RAMA Festival er de studerendes egen festival, planlagt og kurateret af de studerende selv.

Festivalen byder på en lang række anderledes, mangfoldige og uformelle koncertoplevelse. Publikum skal have lyst til at blive hængende, gå på opdagelse i huset, gå til og fra de mange indtryk og oplevelser – og gå inspireret og beriget derfra.

Musik på kryds og tværs

Som altid byder festivalen på en meget bred vifte af musik, fordelt over i alt 22 forskellige koncerter i løbet af de 10 timer. Kl. 18.30 er der en times pause, men ellers overlapper den ene koncert den næste i de mange sale. Der er klassisk, elektronisk, pop, rock og jazz på programmet – og en masse ind imellem genrerne. Fx forvandler klassiske sangstuderende Rytmisk Sal til en natklub i New York i de brølende 20’ere med musik, der bestemt ikke er af hverken Schubert eller Mozart. Og i Symfonisk sal kan man opleve en indie-pop duo, der arbejder med elektronisk bearbejdet vokal og guitar og som til lejligheden har arrangeret en række af deres numre for strygere.

Detaljeret program og præsentation af alle optrædende findes på hjemmesiden: www.ramafestival.dk

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events