Nordisk forårsnat

Det norske kammerkor Con Spirito inviterer til sommerkoncert med folketoner, nordiske komponister og romantiske perler i fokus. Centralt i programmet står den danske komponist Bernhard Lewkovitch med sine tre madrigaler til tekster af renæssancepoeten Torquato Tasso. De tre stykker beskriver sommernattens stemningsfulde magi, morgengryets helende kraft og naturens evige kredsløb.

Koret dirigeres siden 2012 af Ida Cecilie Holm, der for tiden er kandidatstuderende i klassisk korledelse ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, med Carsten Seyer-Hansen og Søren K. Hansen som hovedfagslærere. Holm er uddannet i korledelse, klassisk sang, orkesterledelse og musikpædagogik fra Norges Musikkhøgskole i Oslo. Hun leder flere andre ensembler og virker også freelance som både som dirigent og ensemblesanger.

Ved koncerten præsenterer Ida Cecilie Holm sit norske kor i musik af bl.a. Knut Nystedt, Torbjørn Dyrud, Gunnar Eriksson og Bo Holten, udover som nævnt Bernhard Lewkovitch.

Kammerkoret Con Spirito består af 25 erfarne ensemblesangere og fejrer i 2022 sit 50 års jubilæum. Korets kernerepertoire spænder fra tidlig musik til samtidsmusik, med indslag af folketoner. Con Spirito har afholdt uropførelser og Norgespremierer på flere bestillingsværker og -arrangementer af bl.a. Kjell Habbestad, Andrew Smith, Bjørn Morten Christophersen og Frank Havrøy.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events