New Music for Strings: Crossing

“Crossing” trækker et spor af musik for violin og slagtøj gennem flere generationer af komponister med tilknytning til den danske ny musik-scene. Publikum kan se frem til historiske kammermusikformer, solooptrædener og krydsninger af musik, video, elektronik og performance.

Programmet berører temaer som det skjulte, det ubemærkede, det fraværende, det blandede, det isolerede – og dualiteten mellem det indre og det ydre jeg.

I samarbejde med New Music for Strings og AUT (Aarhus Unge Tonekunstnere) byder koncerten på et unikt udvalg af værker af studerende, alumner og undervisere fra Det Jyske Musikkonservatorium, fremført af nyligt uddannede alumner og undervisere.

Koncerten er den første af tre i forbindelse med New Music for Strings mini-festival i Aarhus og Mols d. 25.-26. juni. Se mere om alle tre koncerter her.

New Music for Strings

New Music for Strings Festival skaber siden 2016 et årligt tværfagligt rum for ny musik for strygere, hvor spilletekniske og kompositoriske udfordringer befrugter hinanden. Komponister og musikere interagerer med og inspirerer hinanden, mens de arbejder med forskellige aspekter af spilleteknik og komposition. Og skandinaviske og amerikanske tilgange og traditioner møder hinanden, idet festivalen er opstået som et samarbejde mellem Stony Brook University, New York, og DJM.

Se mere her.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events