Maline & nikkipax x Music City Aarhus 2022

Del af Music City Aarhus 2022

20.00: Maline
‘Maline’ er et artpop-projekt hvor inderlige, relaterbare tekster om et liv med og uden kærlighed balanceres på organiske beats og et omfavnende synth-univers. Med referencer til Susanne Sundfør og Lowly rummer Malines katalog alt fra dybtfølte ballader til episke kompositioner.

Den stærke vokal og ordene er i fokus i de dansksprogede sange. Sange der omhandler længslen efter at blive elsket og passet på, holdt om og rørt ved, og frygten for at blive forladt. Sangskriver Maline sætter ord på sine følelser og formidler dem med en særlig nerve i et limbo mellem styrke og skrøbelighed.

20.45: Pause

21.00: nikkipax
nikkipax bruger sin kompromisløse ærlighed til at skabe avant-soul med fortællinger om omsorg, medmenneskelighed og problematikken ved bystander-effekten. Med udgangpunkt i sit eget liv skaber hun musik med et ønske om forandring, lighed og social bæredygtighed.

I musikken kan man tydeligt høre hendes baggrund i klassisk kor og en enorm kærlighed til det minimalistiske – men frem for alt kan man høre historien om at få omsorgen tilbage.

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events