Lovely Spaces 1.0

Fire elektroniske komponister arbejder sammen om denne koncertoplevelse, hvor publikum på en helt særlig måde vil blive omsluttet af lyd og af lysdesign.

Med brug af 360 graders surround sound bliver der skabt en rumlig musikalsk fortælling, hvor oplevelsen af den rumlige dimension er en integreret del af selve kompositionen, og hvor man som tilhører på en særlig måde oplever at blive fordybet eller nedsænket i musikken og få en såkaldt ”immersiv” oplevelse.

Med denne koncert tilstræber komponisterne at producere low budget 3D audio og dermed gøre teknologien mere tilgængelig for kreativt virke og samtidig pleje et fællesskab for rumlige lydskabelser i Aarhus. Lovely Spaces 1.0 forventes at være den første af flere events omkring skabelsen af åbne og gæstfrie rum for lyd- og musikoplevelser.

De fire komponister er nuværende eller tidligere studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium, heraf tre fra uddannelsen i elektronisk komposition. Op til koncerten har de bl.a. arbejdet med konservatoriets multikanal lydsystem med 48 højttalere, fordelt over, under og rundt om lytteren.

Komponisterne er: Sophia Sagaradze (GE), Tanis Harald Degn Nielsen (DK), Andreas Brink Pedersen (DK) og Ewoud Van Eetvelde (BE).

Det fulde line-up offentliggøres senere.
Der er begrænset antal billetter til eventet.

Arrangementet er organiseret af Lovely Spaces, Aarhus Lydforening (ALF) og RADAR og støttet af Aarhus Unge Tonekunstnere (AUT), KODA kultur, Music City Aarhus 2022, Statens Kunstfond og Aarhus Kommune, PUKK.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events