KONSert – næste generation

Den sidste af tre aftener i efteråret 2023, hvor konservatoriestuderende indtager scenen på Huset i Hasserisgade.

Mød et udvalg af de musikere, der er på vej ud som musiklivets næste generation via en uddannelse på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg.

Program 15/11

Liisi Oja Trio
Liisi Oja trio is a new project led by Estonian composer and pianist Liisi Oja. The concept is nordic jazz that introduces original music by Liisi and some of her arrangements of Estonian folk tunes. The band offers great interplay between piano, double bass and alto saxophone and creates a calming and magical musical journey for its listeners.

Henrik Mathorne – PopFar
Efter koncerten med PopFar går du syngende hjem, mens du glæder dig til “Havregrød”, flere “Oaser” og “3 milliarder” sekunder med kæresten og ungerne. Hverdagen og vasketøjet bliver smidt op i luften, og lander i en bunke lækre popmelodier lige til at tage med ud på “Sommerens veje” selv i november.
PopFar har 3 dogmer:
1. Alle sange skal vende en pligt til en gave.
2. Alle melodier skal bruges til hverdag og fest – og når der skal slappes af.
3. Dogmer er til for at blive brudt.
Denne onsdag får I den akustiske version af koncerten, så danser vi næste gang.

Teo Arcus (Frederik Kistrup)
Teo Arcus væver store og brede lydtæpper som indhyller lytteren, og tager dig med på en rejse ind i et univers, som maler med penselstrøg fra rockens farvepalette. Musikken er kraftfuld, bombastisk, stilfærdigt melankolsk, med dansende synths i kobling med rå guitarriffs, i en storm af hvirvlende lydflader som indhyller skarpe og direkte melodier. Alt dette for at danne en fanfare af musikalske mosaikker. Farvestrålende i det begyndende
tusmørke.

“I Teo Arcus skaber jeg et personligt univers, hvor jeg laver sange, med fortællinger, som gerne skal være vedkommende for publikum.” Med stor inspiration fra navne som Pink Floyd, Bon Iver, Phill Collins, Alex Vargas og Tim
Christensen, skaber Teo Arcus musik, som emmer af melankoliens tusmørke og håbets lys.

– Næste generation

Over tre aftener i efteråret 2023 indtager konservatoriestuderende scenen på Huset i Hasserisgade:

– onsdag d. 13. september
– onsdag d. 25. oktober
– onsdag d. 15. november

Ved koncerterne kan man opleve alt fra jazz over pop til heavy, singer-songwriter og forskellige afarter af elektronisk musik. Afleveret med nerve og engement af talentfulde, unge musikere.

Mange af konservatoriets studerende er i forvejen aktive i det nordjyske musikliv og er ikke uvante med at stå på en scene. Publikum kan derfor se frem til en flot aften med fuldt professionel afvikling og store musikoplevelser.

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events