Koncert med Ensemble Pluma

Hvordan ville en popsang mon lyde, hvis den blev spillet af et symfoniorkester?

Komponist, sangskriver og multiinstrumentalist Mads Schang afslutter sin bachelorgrad i klassisk komposition fra Det Jyske Musikkonservatorium med denne koncertopførelse af musikken på hans nye orkestrale hybridalbum med titlen ‘Fra i Går’.

Sangene på ‘Fra i Går’ udgør tilsammen en tilbageskuende collage-fortælling fra en ung persons liv. På lydsiden understøttes fortællingen af klassisk orkestermusik men med moderne nuancer af bl.a. pop, rock og elektronisk musik.

Mads Schang har, ligesom alle andre der er født i 1996, allerede gennemlevet mange forskellige trends og verdensbegivenheder, som har været med til definere en hel generation af unge mennesker. Små glimt fra disse begivenheder og æstetikker optræder gennem de 7 numre og toppes stemningsfuldt af de filmiske orkesterlag.

Koncerten bliver en blanding af levende musik og små introduktioner til hver sang og til processen bag fra komponisten selv. Udover kammerorkestret Ensemble Pluma, med dirigent Johanne Sofie Bech Madsen i spidsen, er der fornemt besøg af de klassiske sangere Lise Robenhagen Hjørne og Gustav Wenzel Most, der synger på flere af numrene, samt af singer/songwriter Lea Kampmann, der også har bidraget til sangskrivningen.

”Fra i går” er Mads Schangs hidtil største værk, og han glæder sig meget til at byde alle former for nysgerrige musikelskere velkommen til den gratis koncertopførelse.

Program

1. I Denne Verden
Gustav Wenzel Most og Lea Kampmann

2. Et Uvejr/Recitation
Lea Kampmann og Lise Robenhagen Hjørne

3. Fra i Går

4. Í Dreymunum
Lea Kampmann

5. Mine Hænder
Gustav Wenzel Most og Lea Kampmann

6. En Mytisk Undergang

7. Før Vi Glemmer
Lise Robenhagen Hjørne

 

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events