KammermusikCamp – afslutningskoncert

Nogle af landets allerbedste musikere i alderen 11 til 20 år vil til denne koncert spille satser fra Brahms’ klarinet trio, Mendelssohns klavertrio i d-mol, Debussys violin sonate, Schuberts strygetrio, Dvoraks “Dumky” klavertrio, Mozarts Adagio og Fuga for strygekvartet – og flere gode overraskelser.

De unge musikere er alle deltagere i den første af foreløbig tre KammemusikCamps, som netop her i weekenden d. 27.-28. november afholdes på Det Jyske Musikkonservatorium. Campen afsluttes med denne koncert søndag eftermiddag, hvor deltagerne vil optræde med noget af den musik, de har arbejdet med i weekenden.

KammermusikCamp er et helt nyt tilbud til børn og unge i hele Danmark, som er interesseret i at arbejde seriøst og målrettet med kammermusik.
Det er også en forberedelse til den helt nye “Klassisk Kammermusikkonkurrence for juniorer”, som bliver afholdt  d. 26.-27. februar 2022 på Det Jyske Musikkonservatorium.

Læs mere om campen her: http://www.kammermusikcamp.dk/

KammermusikCamp er arrangeret i et samarbejde mellem Det Jyske Musikkonservatorium, Aarhus Musikskole og en gruppe engagerede kammermusikere.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events