Kammermusik-talentcamp – afslutningskoncert

Endnu engang mødes unge, talentfulde klassiske musikere op til 21 år fra hele landet til en weekend med KammermusikCamp på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Det er 5. gang campen finder sted, og igen i år bliver campen rundet af med en offentlig koncert, hvor de unge klassiske talenter viser, hvad de har fået instuderet på campen. Denne gang har campen inviteret deltagere helt ned til 10 år, og blandt de tilmeldte er der en strygetrio med tre piger på bare 11 år.

Ved afslutningskoncerten spiller de unge musikere kammermusikværker af Mozart, Brahms, Beethoven og Dvorak. Der er også et dansk værk på programmet, nemlig Otto Mortensens fine blæserkvintet.

Talentudvikling

KammermusikCamp er et vigtigt tiltag for at understøtte talentudvikling i hele landet. Mange steder har de unge musikere ikke ret mange andre at spille kammermusik sammen med. På campen møder de en masse jævnaldrende unge med samme interesse, og de få undervisning af en række af landets bedste kammermusikere.

Se mere om KammermusikCamp her.

KammermusikCamp er etableret af en gruppe musikere i samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Musikskole og med generøs støtte fra private fonde.

 

 

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events