Hyelim Kim (KOR): Songs of the Forest Calm

Koncert med den koreanske fløjte-virtuos Hyelim Kim, der spiller på den traditionelle koreanske daegeum-fløjte. Ved koncerten spiller hun sammen med to undervisere fra Det Jyske Musikkonservatorium, bassist og komponist Torben Westergaard og sangskriver og pianist Kasper Staub.

Der venter publikum en ganske særlig oplevelse, hvor vestlig jazz/pop-musik mødes med traditionel koreansk musik.

Koncerten er kommet i stand gennem Torben Westergaards mangeårige arbejde med musikalske møder på tværs af kulturer. Gennem Westergaards Gori-projekt mødes nordiske og koreanske musikere – et arbejde der har affødt både koncerter og video- og cd-udgivelser, som har fået flotte anmeldelser.
Se mere om Gori-projektet her.

Dagen efter koncerten giver Hyelim Kim en Talk ved en fællestime for konservatoriets sangskriverstuderende.

Hyelim Kim

Hyelim Kim er en sand virtuos på den traditionelle koreanske daegeum-fløjte. Hun har blandt meget andet været udnævnt som ’emerging artist’ af det koreanske kunstråd, hun har været gæst ved BBC Radio 3’s berømte Late Junction, og hun har været solist med Orchestre de chambre de Paris. Derudover har hun vundet adskillige priser og konkurrencer og har optrådt på så forskellige festivaler som London Jazz Festival, Melbourne Women’s Festival, China International Bamboo Flute Festival og World Classics (England). Kim er fast medlem af Third Orchestra ved Londons Barbican Centre.

 

Foto: Tatiana Gorilovsky

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events