RAA TORSDAG – DJM@Salling Rooftop Aalborg

RAA TORSDAG er et samarbejde mellem Salling og Det Jyske Musikkonservatorium og skal give vækstlaget af upcoming musikere rammer og faciliteter til at udvikle sig. Med en koncert på Salling Rooftop får de unge musikere en god erfaring med at stå over for et stort, blandet publikum på en professionel scene.

Alle musikerne er nøje udvalgt efter et open call blandt de studerende på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg. Publikum kommer til at opleve nogle af de mest lovende musikere fra den næste generation – og en stor musikalsk spændvidde blandt de studerende.

Torsdag d. 17. august byder på elektronisk pop i singer/songwriter-traditionen, storladen indierock i duo-format og en jazztrio med saxofon, klaver og bas.

Program

15.00: Martin Buster
I maj 2022 vandt han titlen som Årets Nordjyske Sangskriver og optrådte bl.a. som support for Queen Machine. Sammen med en keyboardspiller leverer han elektronisk pop i singer/songwriter-traditionen.

15.50: Liisi Oja Trio
Liisi Oja kommer fra Estland og er jazzpianist og komponist. Sammen med en bassist og en saxofonist spiller hun egne numre i en nutidig stil, inspireret af blandt andre Ben Wendel.

16.40: Teo Arcus
Melankolsk og storladen indierock i duo-format, med poppede melodier, farvestrålende lydflader og følsomme, melankolske fortællinger. Med inspiration fra navne som fx Pink Floyd, Bon Iver, Phill Collins, Alex Vargas m.fl.

 

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events