DJM @ Aarhus Festuge

Traditionen tro spiller en række studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium på festugens åbne scene i Mølleparken. Der er fire eftermiddagskoncerter og tre aftenkoncerter den første søndag i festugen og tre eftermiddagskoncerter den sidste søndag i festugen.

Program 28/8

15.00-15.30: Stephanie Meincke
Små fortællinger med store følelser er i centrum i Stephanie Meinckes indiepop, der stiller skarpt på, hvad det vil sige at være ung i en verden, hvor man skal kunne nå det hele på den halve tid. Musik med nærvær tager tid, hvilket også understreges i titlen på hendes debutalbum fra 2021: “Time”.

16.00-16.30: AVA
Anna Vind Andersen aka AVA har rødder i det nordjyske, idylliske landskab, som går igen i hendes popbetonede lydunivers, med en legende vokal og svævende popmelodier. Sangene er svøbt i et univers, der inviterer til at drømme og svæve.

17.00-17.30: Iiris
Det elektroniske indieband Iiris leverer effektmanipuleret guitar og soundscaping blandet med legende vokaleffekter og stærke tekster. Simple situationsbeskrivelser om menneskelige følelser og dagligdagen møder et abstrakt lydunivers.

Pause: 17.30-19.00

19.00-19.30: Maline
Med referencer til Susanne Sundfør og Lowly rækker Malines artpop-projekt fra dybtfølte ballader til episke kompositioner, med organiske beats og et omfavnende synth-univers. Ordene er i fokus i de dansksprogede sange, der bevæger sig i et limbo mellem styrke og skrøbelighed.

20.00-20.30: Tsunnami
I islandske Tsunnami’s skumbrusende, dansksprogede univers går pop og hverdagspoesi hånd i hånd, med dansable popmelodier og barske, ærlige tekster, til tider hvasse og samfundskritiske. Og med en snert selvironi og galdesort humor.

21.00-21.30: The Open Source Orchestra
Open-Source Orchestra har fokus på klassisk instrumentering i popmusik. Her byder ensemblet på sange og arrangementer af Tom Irvine, rytmisk komponiststuderende ved konservatoriet, der kombinerer sangskrivning med moderne kompositionsmusik for at skabe en dynamisk og delikat akustisk lyd.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events