Den Unge Kammermusikkonkurrence – priskoncert

Oplev fremtidens klassiske kammermusikere!

Den Unge Kammermusikkonkurrence er en konkurrence for unge musikere mellem 12 og 21 år. Konkurrencen omfatter alle konstellationer af klassiske ensembler. Den afvikles på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus hen over weekenden d. 25.-26. februar og er arrangeret af Jacob Gades legat.

Om lørdagen spiller deltagerne foran dommerpanelet, søndag formiddag rundes weekenden af med en offentlig priskoncert. Alle deltagere vinder 3., 2., 1. eller Guld pris. Fordelingen af priser bliver annonceret lørdag sidst på dagen, bl.a. på legatets hjemmeside.

Der udvælges en repræsentant fra hver pris-kategori til at spille ved priskoncerten om søndagen. Alle Guld-prismodtagere spiller ved koncerten.

Formålet med Den Unge Kammermusikkonkurrence er at styrke de unges kunstneriske udvikling samt deres motivation til at arbejde disciplineret med kammermusik og at skabe faste, musikalske fællesskaber, både socialt og fagligt. Flere af ensemblerne har eksempelvis deltaget på Det Jyske Musikkonservatoriums KammermusikCamp tidligere på året.

Det er muligt for ensembler at tilmelde sig helt frem til d. 12. februar.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events