Debutkoncert – Philip Eick, korledelse

Philip Eick afslutter sine studier i solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium med denne koncert. Solistklassen er det højeste niveau ved konservatoriet.

Philip Eick er uddannet i Rytmisk Korledelse ved konservatoriets afdeling i Aalborg.

Koncerten er gratis men kræver billet – book den her: https://billet.musikhuset.dk/da/specialoffer/mmkgt43zzf4fm

“Somewhere in between”

– en vokalrejse om forbundethed

Oplev en vokalkoncert, som byder på rørende kompositioner på den ene side – og sitrende improvisationskunst på den anden.

Gennem forskellige musikalske universer skildres vores vandring på livets veje i bevægelsen mellem individualitet og fællesskab, mellem isolation og forbundethed. En rejse, hvor der kan findes tryghed i det ukendte, ligesom usikkerhed kan opstå i ellers fortrolige rammer. Hvor legende lethed kan overtages af en følelse af afgrundsdyb afstand mellem os selv og resten af verden.

Hele livet kan betragtes gennem vores forbindelse til andre mennesker, til den verden vi lever i – og ikke mindst til os selv. Til denne koncert kan du opleve nogle af Danmarks mest ambitiøse og innovative rytmiske vokalensembler, som Philip Eick i sit virke er leder for og arbejder med.

Medvirkende

AVOPA – Aarhus Vocal Painters
SONO
Local Vocal
Airo
Dario Schattel, kontrabas

Om ensemblerne

AVOPA – Aarhus Vocal Painters
Ved hjælp af sangmaleri sender unikke Aarhus Vocal Painters dig på en spændende rejse, når de skaber en hel koncert ved ren improvisation. Forvent at komme gennem hele følelsesregistret med både smukke harmonier og skæve rytmer. Men mest af alt: Forvent det uventede!

SONO
Aarhusianske SONO er beviset på, at vokalmusik er for alle musikelskere! Med stemmen som eneste instrument eksperimenterer vokalgruppens 21 medlemmer med lyde og beats i fortolkninger af numre indenfor genrer som pop, rock og elektronisk musik. I selskab med SONO får man mulighed for at gå på opdagelse i et alsidigt musikalsk universkarakteriseret ved nærvær, legesyge og overraskende lytteoplevelser. Sammen bidrager de enkelte sangere med hver deres musikalitet til en velklingende helhed, og gruppen har gennem tiden skabt et energisk, dynamisk og unikt udtryk, som til stadighed udvikles og forfines.

Local Vocal
Local Vocal er et Aarhus-baseret rytmisk a cappella kor bestående af ca. 30 sangere. Med korleder Philip Eick i spidsen og 30 sæt rytmiske fødder plantet solidt i jorden tager Local Vocal rytmisk a cappella musik til nye højder. Koret blev for alvor sat på verdenskortet i 2011 efter at have lavet det mest succesfulde youtube-hit med dansk kormusik. Gennem årene har Local Vocal afholdt liveshows i Rusland, Tyskland, Holland, Skotland og Frankrig.

Airo
Airo er et rytmisk a cappella-kor fra Aarhus med 35 sangere, som dirigeres af Margrethe Debel. Korets repertoire spænder bredt, og vægter eksperimenter, leg og VOPA (Vocal Painting) lige så højt som indstudering af smukke korarrangementer. Airo opstod i 2016 ud fra et ønske om at skabe nogle åbne musikalske rammer, hvor man kan udvikle sin musikalitet på en udfordrende og anderledes måde – både som individ og som kor.

Foto: Neele Kilanowski

Alle events