Debutkoncert – Matias Fischer, trommer

Trommeslager Matias Fischer afslutter sine studier i solistklassen på DJM i Aalborg med denne koncert.

Fischer stiller op med sin power trio ”Kemaca Kinetic” for at afslutte det hele med et brag! Som special gæst deltager bandet Ahead og MC Jaden Castro.

Kemaca Kinetic

Den danske trio Kemaca Kinetic byder på et unikt repertoire mellem jazz og groove, med hypnotiske rytmer og fortryllende melodier og med et elektrificerende og kraftfuldt show.

Trioen består af to unge supertalenter fra den danske jazzscene: hiphop-trommemaskinen Matias Fischer og guitarfænomenet Casper Hejlesen samt den etablerede komponist og bassist Kenneth Dahl Knudsen.

Kemaca Kinetic optrådte første gang offentligt ved en virtuel koncert på Blue Note Beijing i april 2021 og har siden udgivet tre singler og spillet over 25 koncerter i Danmark, Litauen, Tyskland og Frankrig.

Trioen kalder sin musik for: Futuristisk rock-jazz-drum-n-bass med rødder i gamle musiktraditioner! Bandet har afsøgt gammel folkemusik og moderne matematik og søger i disse uudnyttede gletsjere af viden for at finde en vej til at udvikle musikkens sprog.

Mathias Fischer siger selv om sin tid på DJM:
“Jeg har haft en fantastisk tid de sidste 2 år på solist-uddannelsen. I syv år har jeg studeret på DJM, først som bachelor, senere som kandidat og nu sidst som solist – og nu er min rejse som studerende på denne fantastiske institution ovre.”

Arrangementet er gratis, og du kan bare dukke op uden billet. Kom gerne i god tid.

Alle events