Sangskrivning

På sangskriveruddannelsen arbejder vi hen imod et professionelt liv med sangskrivning og musikproduktion.

Som sangskriverstuderende bliver du en del af et levende og mangfoldigt studiemiljø, hvor du ud over undervisning i dit hovedfag deltager i koncertcafeer, tværgående projekter og workshops. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine medstuderende i et åbent og kreativt miljø.

På uddannelsen arbejder vi ud fra et kunstnerisk kvalitetsbegreb, som er i konstant bevægelse og på tværs af de traditionelle skel mellem kunstnerisk og kommerciel tilgang til sangskrivning. Hovedfaget er tredelt og arbejder ligeværdigt med tekst, produktion og komposition. Derudover arbejder vi med formidling af musik og praktiske erfaringer med at undervise.

Efter afsluttet bachelor

Bachelorer kan fortsætte deres studier på en kandidatuddannelse eller arbejde som sangskrivere på egne projekter, skrive til andre kunstnere, forlag, film, scenekunst mv.

På kandidaten arbejder du med en høj grad af valgfrihed, og der bliver samarbejdet mere på tværs af de skabende uddannelser (elektronisk komposition, klassisk komposition og rytmisk komposition).

Studieplaner

Se studieplanerne for sangskrivning (BMus/MMus Sangskrivning) under de rytmiske studieplaner, under ”Sangskrivning Aarhus”.