AFLYST: Solistkoncert – Sune Pors, guitar

Solo guitar der dyrker det spontane, umiddelbare udtryk.

Guitarist og komponist Sune Pors studerer i solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium. Ved denne koncert præsenterer han sine seneste kompositioner i sologuitar-format.

Som medlem af orkestre som Thief On The Roof, Solfald, Martin Baltser, og Umpas er Sune Pors en travl musiker i det aarhusianske musikliv.

Udover sit virke som bandmedlem og sideman dyrker han sit eget personlige udtryk som komponist og improvisator. I 2017 udgav han albummet “End Of Sunday,” og han arbejder i skrivende stund på et nyt album, som udkommer i 2021.

Som kunstner dyrker Sune det spontane, umiddelbare udtryk, der vægter improvisationen og øjeblikkets magi over indstuderet perfektion, hvad enten det er i solo- eller i gruppeformat.

En forkærlighed for folkemelodier og enkle former konfronteres med en lyst til at udforske det skæve og uventede i kompositionerne, som ofte opstår ud af en spontan nødvendighed af en modvægt til tidens konstante støj og overstimulation.

Politikens Thomas Michelsen beskrev ved en solokoncert på Radar musikken som “svævende tyste toner og tonsvis af blid ro.”

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events