Solistkoncert – Baby Did a Bad Thing

Baby Did a Bad Thing er nordisk americana med tippet hat til sangskrivere som Neil Young og Gillian Welch samt nyere navne som Chris Stapleton og Nikki Lane. Centreret omkring parret Eline Engholm og Jonas Fjelsted og deres sangskrivning manøvrer orkesteret sig ubesværet mellem akustisk folk/country og elektrificeret roots-rock.

I samarbejde med én af landets dygtigste musikere – og nyligt udkårne ”Årets Gudman” – Rune Kjeldsen (C.V. Jørgensen, Poul Krebs, The Savage Rose) som producer, udgiver Baby Did a Bad Thing i starten af 2020 deres debutalbum. Orkesteret har for andet år i træk måtte melde udsolgt til deres koncert på SPOT Festival, og snakken om det Aarhus-baserede americana-orkester er derfor gået lystigt i krogene hos musikelskere landet over.

Det siger de andre:
Claus Hellgren Larsen fra rootszone.dk skriver: “Aarhus-bandet Baby Did a Bad Thing er et godt eksempel på nogle musikere med så overbevisende talent, at de er på vej til noget stort. De har ramt en stil og en lyd, som ingen anden på den danske musikscene. (…) Vi har oplevet svenske First Aid Kit nå international succes baseret på deres duetsange, Baby Did a Bad Thing gør det bedre, vil jeg påstå.”

Se event på Facebook.

Jonas Fjelsted studerer i solistklassen ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Kulturstationen, Vanløse: Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal, 2720 Vanløse
Billetter her.

Lørdag spiller bandet på Pavillonen i Grenaa kl. 20:00.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events