ONLINE: Rytmisk Koncertcafé

Se koncerten på Facebook: https://www.facebook.com/events/930171227768943

Rytmiske studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium skal som led i deres uddannelse arrangere en mindre koncert, hvor de spiller sammen i grupper eller som solister.

Ved en koncertcafé optræder typisk 4-5 forskellige grupper eller solister. Musikken kan dække alle rytmiske genrer.

Program

20.00: Anna Bilde Jacobsen, sang
20.35: Marie Elise Møller Foged, sang

21.10: Sanni Bleser, klaver

Vært: Maline Heiberg

Marie Møller: Møller præsenterer personlige, selvskrevne sange, der beskriver hendes livs højdepunkter igennem de sidste år. Med inspiration fra artister som Adele, Shy Martin og Julia Michaels kan man opleve tidløse tekster og musik, som enhver kan relatere til. Med klaveret i centrum udføres sangene med band og en klassisk strygerkvartet.

Sang og klaver: Marie Møller Foged
Guitar: Martin Welling
Bas: Samuel Kiel
Trommer: Jakob Bjerg Grønborg
Violin: Kristian Jakob Selnes
Violin: Denis Ioana Matei
Bratsch: Ana Robles Galindo
Cello: Emilia Ślusarczyk

Sanni Bleser (f. 1989): Pianist, keyboardspiller og komponist. Kandidat fra AM-uddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium 2021. Har en bred genremæssig interesse og erfaring. Er som komponist inspireret af jazz, pop, folkemusik og især den nordiske lyd. Har været på musikrejser i Vestafrika og har også gennem andre projekter fået erfaring med ikke-vestlig musik.

Sanni Blesers musik er skrevet med klaveret som udgangspunkt, hvor melodierne er i fokus og bærer de instrumentale kompositioner frem. Hendes lyd har rødder i den nordiske jazz men trækker også tråde til poppens verden. Bleser har arbejdet en del med at blande genrer og forskellige musikkulturer og derigennem skabe unik musik.

Bleser er både som musiker og underviser optaget af improvisation i det musikalske sammenspil, og hvordan det kan bruges til at komponere – ikke kun improvisation i traditionel forstand men også hvordan fri improvisation inden for simple rammer kan danne udgangspunkt for komposition. Hun arbejder med musikformidling og det almennyttige aspekt heri bl.a. gennem traditionel fællessang og sit eget fællessangskoncept Syng med Sanni.

Sanni Bleser – klaver
Jeppe Cloos – saxofon
Mads Højer – guitar
Samuel Kiel – bas
Jens Emil Jensen – trommer

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events