Panoramafestival – Århus Sinfonietta og Det Jyske Musikkonservatorium

Musik for orkester

At skrive for et helt orkester er på mange måder komponisternes svendeprøve. Det er bestemt også tilfældet her, men de tre komponister, der har skrevet nye værker til denne koncert – der alle tre uropføres – lader sig ikke nøje med orkestret som medium alene. De bruger også elektronik og multimedia og tilføjer på den måde nye dimensioner til formatet.

Foruden disse værker spilles også et særligt arrangement af Lisa Streichs guitarkoncert ’Augenlieder’ med lektor Frederik Munk Larsen som solist.

Værker af Dylan Richards, Michael Hope, Monika Spyrka og Lisa Streich.

Århus Sinfonietta+ er et projekt initieret af Århus Sinfonietta, der sammen med Det Jyske Musikkonservatoriums orkesterskole har sammensat et stort orkester, hvor unge aspiranter fra konservatoriet får en unik mulighed for at spille ny musik side om side med professionelle musikere.

Koncerten afrunder det ugelange projekt, hvor de professionelle musikere fra sinfoniettaen gennem arbejdet med de studerende bidrager til at uddanne fremtidens ambassadører for ny og eksperimenterende orkestermusik, der stiller helt andre krav end traditionel symfoniske musik.
Se mere om projektet på Århus Sinfoniettas hjemmeside.

Panoramafestival er en årlig festival ved Det Jyske Musikkonservatorium (RAMA), arrangeret af konservatoriets komponiststuderende.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events