ONLINE: Debutkoncert – Frederik Emil Bülow, trommer

Se koncerten her: https://www.facebook.com/events/edit/1187049388409876

Trommeslager Frederik Emil Bülow debuterer med denne koncert fra konservatoriets solistklasse.
Han fortæller selv om koncerten:

“Jazzmusikken må blive ved med at udvikle sig, den må leve, ånde og ændre sig og blive ved med at blive influeret af andre genrer. Jazz er ikke en konserveret genre, den er i live og skal nyskabes. For mig handler jazz om improvisation, ikke så meget om at der skal være en walking bass line og et “på-tirsdag” swing groove. Det kan der være, men det er ikke essensen af jazz for mig.

Jeg er vokset op med musik, hvor groovets fundament er et backbeat. Hvis man vil lave noget musik, mennesker på min alder og yngre kan relatere til, må man forholde sig til, hvilken musik folk er vokset op med, og hvad de kan relatere til. Da jeg først hørte Kendrick Lamars album “To Pimp a Butterfly” var jeg helt “stoked”. Det var en blanding af hip hop og jazz, jeg ikke havde hørt før i dén grad. Dette mix tager musikken til nye højder.

Jeg vidste da, at jeg måtte skabe et band, hvor vi kunne forbinde de to genre. Det har jeg skabt med mine venner i bandet Clapper. Vi blander lyden af hip hops drunken beats med moderne fusionsjazz.

Clapper består af:
Frederik Emil Bülow: Trommer
Adrian Christensen: Bas
Jeppe Lavsen: Guitar
Malthe Jepsen: Piano & Keys

Vi fire musikere i Clapper har spillet sammen på kryds og tværs i så mange år, at vi lynhurtigt finder ind i et fællesunivers når vi spiller, og vi har i lang tid delt ambitionen om at lave noget musik i denne genre-mikstur.”

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events