Nordic Saxophone Collective @ Panorama Festival 2021

Koncerten er gratis men kræver billet og gyldigt Coronapas.

Book billet her: https://billet.musikhusetaarhus.dk/da/specialoffer/rkixs5olkot5w

Nordic Saxophone Collective

Nordic Saxophone Collective er en forening med base i Aarhus, som består af saxofonister, der alle er aktive i den nordiske region og som deler en ambition om og en lidenskab for at udforske, videreudvikle og forankre den nordiske samtidsmusik. NSC har en vision om at være på forkant med og bidrage til den kunstneriske udvikling og innovation i Norden.

Ved denne koncert præsenterer NSC tre nye, nordiske kompositioner, der repræsenterer en stor bredde af samtidsmusik i de nordiske lande, samt et arrangement af Carl Nielsens opus 1, “Lille suite for strygere”.

Program

Eli Tausen á Lava (FO/SE):
+ / – (2019)*

Tze Yeung Ho (NO/CA):
Det blåser en kald vind (2020)*
(baseret på en tekst af Linda Gabrielsen)

Finnur Karlsson (IS/DK):
Collagen (2020)*

Carl Nielsen (DK):
Opus 1 (1888)**

*Uropførelse af bestillingsværk
**Premiere på transskription for saxofonensemble

Panorama Festival 2021

Det Jyske Musikkonservatoriums komponistklasse kan endelig efter to aflysninger (marts 2020 og marts 2021) byde velkommen til den årlige ”Panorama Festival” i form af fem enkeltstående events midt i juni 2021. Koncerterne er ganske forskellige, i løbet af de fem koncerter vil publikum støde på alt fra solo-guitar over kammerorkester til teknisk avancerede multimedieværker. Koncerterne afholdes i Musikhuset Aarhus d. 9., 16., 17. og 19. juni.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events