UDSOLGT: Abekejser X Aarhus Jazz Orchestra X Det Jyske Musikkonservatorium

Oplev et unikt musikalsk møde mellem futuristisk, grænsesøgende jazz og lyden af bigband i nye arrangementer, skrevet af studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Koncerten er gratis men kræver billet, der bookes her.

Det aarhusianske band Abekejser markerer sig i disse år på den danske jazzscene med deres kompromisløse musik, der forener stramme grooves, akustiske og elektroniske instrumenter og fængende melodier i et helt nyt musikalsk udtryk, som begejstrer både anmeldere og publikum. Bandet består af tidligere studerende ved DJM.

Nu mødes Abekejser med Aarhus Jazz Orchestra, der med et stort bagkatalog af både jazz-, pop- og skolekoncerter samt højprofilerede kunstneriske udviklingsprojekter er en af de vigtigste institutioner i det danske jazzmiljø.

Koncerten er resultat af et samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium, der har inviteret komponiststuderende til at skrive nye arrangementer for bigband af Abekejsers musik. På scenen vil man også kunne opleve flere af konservatoriets studerende spille sammen med orkestrene.

Koncerten i Aarhus d. 17. november er en unik chance for at opleve hvordan det lyder, når dansabel fusionsjazz og electronica møder et etableret bigband på højeste niveau!

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events