Koncert med Danish Youth Jazz Orchestra

I efteråret 2019 spiller Danish Youth Jazz Orchestra og saxofonisten Michael Bladt en række koncerter under titlen ”Bladt Meets Brecker” med musik af en af de helt store saxofonlegender: Michael Brecker.

Michael Bladt har mere end 20 år på bagen i Aarhus Jazz Orchestra (tidligere Klüver’s Big Band) og har desuden sin egen kvintet med tre albums bag sig. Bladt har optrådt og indspillet med en lang topmusikere og -orkestre, bl.a. DR Big Band.

Danish Youth Jazz Orchestra er et elite ungdomsbigband, som består af spirende talenter fra Region Midt på vej frem i det danske jazzmiljø. Orkestret fungerer både som et fast bigband og som talentudviklingsbase i Region Midtjylland. Danish Youth Jazz Orchestra giver plads til det vilde, skæve og eksperimenterende – men med rod i det traditionelle.

Orkesteret ledes og dirigeres af John Riddell (f. 1995), trommeslager, komponist, arrangør og dirigent samt studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium. Konservatoriet står sammen med Aarhus Musikskole og MGK samt Aarhus Jazz Orchestra bag Danish Youth Jazz Orchestra.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events