Koncert med Palle Mikkelborg, Blood Sweat Drum+Bass og Randers Kammerorkester

BSD+B har arbejdet regelmæssigt med Palle Mikkelborg siden 2007 - bl.a. med genopførelser af værket AURA, som Palle Mikkelborg oprindeligt skrev til Miles Davis i forbindelse med Soning prisoverrækkelsen i 1984.

Trompetisten Palle Mikkelborg indtager hovedrollen i et nyt værk komponeret for to orkestre af Jens Christian “Chappe” Jensen. Sammen med Mikkelborg og sangeren Turid Guldin mødes Randers Kammerorkester og bigbandet Blood Sweat Drum + Bass på scenen – og nye sammenhænge opstår, når de akustiske instrumenter og en fin elektronisk klangverden går op i en højere enhed med melodierne og det melodiøse. Desuden spilles uddrag fra tidligere værker, bl.a. AURA.

Trompetisten, orkesterlederen og komponisten Palle Mikkelborg opfatter musikken, det filosofiske og det spirituelle som én og samme sag. Det kommer til udtryk i en spillestil, der på samme tid er lyrisk og dramatisk, og hvor inspirationen kommer fra både jazzen, den klassiske musik og østens tankeverden.

Koncerten dirigeres af professor Jens Christian “Chappe” Jensen og markerer samtidig afslutningen på hans kunstneriske udviklingsprojekt ”The Electroacoustic Experience – orkestermusik i nyudviklet elektronisk kontekst”. Se mere her.

Koncerten gentages lørdag aften i Musikkens Hus i Aalborg.

Koncerten gennemføres i samarbejde med Jazzselskabet Aarhus og Det Jyske Musikkonservatorium og med støtte fra Aarhus Kommune, Statens Kunstfond, DMF og DJBFA

Se video med BSD+B.

Læs mere her.

Priser:
200 kr.
150 kr. (medlemmer af Jazzselskabet Aarhus)
75 kr. (studerende og unge u. 25)

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events