Koncert med Admeta String Quartet

Hej! Da vi havde et stort fremmøde til vores første koncert, har vi besluttet at spille en mere, så alle jer, der ikke kunne komme ind eller være der til koncerten sidst nu har muligheden!

Vi er en Aarhus-baseret strygekvartet, bestående af fire viljestærke kvinder: Freja Guldberg Larsen (violin), Selma Trammitzke Milling (violin), Maria Vara de Alba (viola) og Maria Kolby Sonstad (cello).

Navnet Admeta blev til på en lun novemberaften i 2019, da vi alle gik på vores andet år på konservatoriet. Til fælles havde alle fire, at vi ville starte en kvartet, som har musikken og samhørigheden omkring den som målsætning. At skabe noget, som kan røre og bevæge folk og være en del af den forening, der opstår, når mennesker bevæges i fællesskab.
Tilsammen repræsenterer vi tre forskellige nationaliteter, hhv. dansk, norsk og spansk, hvilket også har været til inspiration i aftenens program. Fra folkekære melodier i Wood Works til intense, mørke klange i Griegs strygekvartet, byder vi på en aften med masser af temperament, medrivende melodier og god stemning!

Vi glæder os til at se jer!

OBS: da covid-19 stadig er en realitet, er vi selvfølgelig nødt til at foretage de nødvendige foranstaltninger, såsom afstand, sprit osv. og det betyder også, at der er et begrænset antal pladser til koncerten. Vi anbefaler derfor, at du/I skriver en mail til [email protected] og reserverer en plads. Dette er ikke et krav, men blot et tilbud til dem, der vil være sikre på at få en plads. Vi anbefaler dog at komme i god tid, uanset om man har reserveret plads eller ej.

Program:
Wood Works
Arrangeret af Den Danske Strygekvartet

Joaquín Turina (1882-1949):
La Oración del Torrero (”The Prayer of The Bullfighter”)

Edvard Grieg (1843-1907):
Strygekvartet nr. 1 i G-mol

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events