Fernisering

Kl. 15.00-17.00
Klubscenen (fra kl. 16) og Kammermusiksalen på Det Jyske Musikkonservatorium, Musikhuset Aarhus

Gennem en hel uge har alle studerende på klassisk, rytmisk og elektronisk komposition samt sangskrivere fra Det Jyske Musikkonservatorium arbejdet sammen omkring musik, komposition og kunstig intelligens (AI, Artificial Intelligence), herunder hvilke udfordringer og hvilke nye mulighed AI giver i det musikalske arbejde.

Ved denne fernisering præsenterer de studerende deres output fra projektugen i form af installationer, performances og minikoncerter. Det er første gang at de studerende på konservatoriets skabende uddannelser arbejder sammen på tværs af musikalske genrer om et stort, fælles projekt.

Der er fri og gratis adgang for alle interesserede. Ferniseringen fungerer desuden som optakt til koncerterne We, Robots kl. 17 og 19.30 med robotten Shimon, der spiller marimba sammen med Aarhus Jazz Orchestra.

Tidligere samme dag afholder Aarhus Universitet og Det Jyske Musikkonservatorium et internationalt seminar for forskere, erhverv og andre interesserede om betydningen af kunstig intelligens, bl.a. i forbindelse med lyd og musik.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events