Debutkoncert – Neus Signes Llinares, fløjte

Naturens Liv – De forskellige faser

Ved denne koncert debuterer Neus Signes Llinares fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun præsenterer sig bl.a. med et helt nyt stykke for fløjte og klarinet, skrevet af den unge komponist Lil Lacy.

Koncerten giver en inspirerende oplevelse, hvor den klassiske musik skaber forbindelse til naturen omkring os. I en periode uden fællesskab og fælles oplevelser er naturen blevet et samlingssted, hvor vi kan finde fred, inspiration og ny energi.

Stykkerne er forbundet under temaet “Naturens Liv”. Repertoiret afspejler forskellige faser i naturen, efterhånden som tiden går – og fløjten går igen i alle værkerne.

Fløjten er et blæseinstrument med en særlig “luftig” lyd, så mange komponister har valgt fløjten til at simulere fugle og andre flyvende væsener; fløjten er det perfekte instrument til at repræsentere naturen og dens elementer.

Eksempelvis i det nye værk af Lil Lacy: Las mariposas perdidas – de fortabte sommerfugle – som er skrevet specielt til denne koncert og til Aulos Duo, hvor Neus Signes Llinares udgør den ene halvdel.

Program

Peteris Vasks: Landscape with Birds (Ainava ar putniem), for solofløjte (1980)

C.P.E. Bach: Hamburger Sonata i G-dur, for fløjte og basso continuo (1735)
Cembalo: Lars Colding Wolf. Cello: Christine Hoflund Elkjær

Lil Lacy: Las Mariposas perdidas (2021- premiere)
Aulos Duo – Fløjte: Neus Signes Llinares, Klarinet: María Jiménez Pardo

Kaija Saariaho: NoaNoa (1992)
Elektronik: Sofia Sagaradze 

Schubert: Introduktion og variationer over “Trockne Blumen” (1824)
Klaver: Maren Marie Tange 

Se program.

 

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events