Debutkoncert – Louise Boll, orgel

Koncerten henvender sig til et bredt publikum, så både børn, unge og gamle og både kendere og ikke-kendere kan gå fra koncerten med en rigtig god oplevelse.

Programmet kommer vidt omkring, dels med originale værker, dels med transskriptioner af komponisterne Couperin, Rameau, Händel, Debussy, Laub, Karg-Elert og Thalben-Ball.

Der bliver også noget for øjnene: “Variations on a theme by Paganini” af Thalben-Ball er et soloværk udelukkende for orglets pedaler. Louise Bolls fødder bliver filmet i dette akrobatiske stykke og vist på et stort lærred i salen, så publikum kan følge med helt tæt på benarbejdet!

Foruden stykker for solo-orgel bliver Louise Boll akkompagneret af:

– Lektor i slagtøj, Henrik Larsen; i en orgeltransskription af satsen “Danse des Sauvages” fra Rameaus opera “Les indes Galantes”

– Barokensemblet BaroqueAros; i Händels orgelkoncert op. 4 nr. 4 i F dur, opført på originalinstrumenter samt orgelpositiv (et lille barok-orgel)

– Den aarhusianske kvartet Tirilil; i den grundvigianske salme til en melodi fra 1500-tallet, bearbejdet af Laub: “Giv mig Gud en salmetunge”, arrangeret for tre sopraner og orgel af Nadja Marie S. Enevoldsen og Louise Boll.

Alt i alt et program med noget for enhver smag og med stor variation, flow og kreativitet.
Vel mødt!

Se program.

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events