UDSOLGT: Debutkoncert – Jonas Fjelsted, sang

Jonas Fjelsted afslutter sin tid i konservatoriets solistklasse med debutkoncert på Klubscenen.

Jonas Fjelsted markerer sin tid på konservatoriet med en koncert kl. 20.00 på Klubscenen i Musikhuset d. 28. september 2020.

Med sig på scenen får han hjælp af Casper Simonsen, Thomas Friis, Mikael Sort. De fire musikere udgør sammen med Eline Engholm i dag det aarhusianske band Baby Did a Bad Thing, hvor Jonas fungerer som sanger, sangskriver og guitarist.

Koncerten vil både byde på sange fra debutalbummet, der udkom midt i nedlukningen af Danmark, samt nye sange, som i anledningen får lov at se dagens lys for første gang. Som noget særligt for aftenen vil Gunnar Sigfússon også optræde på et par sange.

Om Baby Did a Bad Thing:
Debutalbums-aktuelle Baby Did a Bad Thing er nordisk americana med sange drevet af lyrikken i en symbiose af folk, rock og country. Der er nemlig ingen tvivl om at inspirationen udspringer fra den amerikanske sangskrivertradition med livstemaer som længsel, svigt og hjertesorg.

Det selvbetitlede debutalbum har kastet roser af sig bl.a. fra GAFFA samt fået airplay på både P4 og P5, hvor singlen “Scars” flittigt er blevet spillet bl.a. af den genrekyndige Alex Nyborg Madsen.

“Det er i mine ører sangskriverhåndværk af meget høj kvalitet.”
– Jesper Nyborg, DR P4

“Aarhusiansk americana-debut med stort potentiale” (…) “ Eksempelvis på Tønder Festival, hvor bandet må være et must i 2021.”
– Ole Rosenstand Svidt, GAFFA

“Med albummet har de bevist deres store musikalske spændvidde og repertoire. Bandet nåede en mindre Danmarksturné inden nedlukningen – og de er så klar til de større scener, når disse igen åbner.”
– Claus Hellgren Larsen, ROOTSZONE

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events