Debutkoncert – Dea Marie Kjeldsen, Percussion

Trommerøst – en koncertoplevelse om natur og oprindelse

Trommerøst er en invitation ind i et rum, hvor det simple, oprindelige og jordnære får plads. Det er en oplevelse for kroppen, for sanserne og for følelserne.

Med alverdens percussion, et mandskor, trommesæt og sang formidler Trommerøst styrken ved at bruge naturen i en tid, hvor vores liv i høj grad har fjernet sig fra naturen.

Musikken er skrevet af Dea Marie Kjeldsen og er særligt inspireret af afrikansk og afro-cubansk percussion og nordisk folkemusik. Teksterne er danske og beretter om et forhold til naturen, som et sted hvor kreativitet og vitalitet kan spire, og hvor de mange hastige indtryk vores hverdag er præget af kan falde til ro. Naturoptagelser i smukke visuals støtter op om musikken og gør buskabet tydeligt og mærkbart.

Kom og oplev trommernes ur-røst smelte sammen med smukke melodier, sange om moder jords ubestridte kræfter, om hjerterytmen der nænsomt sammenkæder os med naturen, om at lade sig rense i havet og meget mere. Så ærligt og nærværende som kun akustisk, håndspillet livemusik kan være det.

På scenen er:
Kompositioner, percussion og vokal – Dea Marie Kjeldsen
Vokal og percussion – Eliza Boye Mouritsen og Lene Nørgaard
Trommesæt – Andreas Skamby
Mandskor – Gunnar Sigfússon, Gustav Hagner, Kasper Fonnesbæk Andersen og Yngve Lyngsøe

Med denne koncert debuterer Dea Maria Kjeldsen fra DJM’s solistklasse.

Køb din billet her

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events