Debutkoncert – Cæcilie Balling, violin

Cæcilie Balling spiller traditionel Bach for soloviolin; og sammen med cellist Josefine Opsahl har hun duo-projektet INVENTIONS, som spiller Bachs tostemmige inventioner arrangeret for violin og cello og udsat for improvisationer og manipulationer.

Desuden uropfører Balling et værk for soloviolin, strygeorkester, trommer og bas af Nikolaj Hess, og hun spiller George Enescu’s oktet for dobbelt strygekvartet med nogle af nordens bedste unge strygere.

Cæcilie Balling siger selv om koncerten: “Med dette program blander jeg de elementer i musik, som jeg holder allermest af. På den ene side det traditionelle og på den anden det syrede, improvisatoriske, mærkelige og legende. Elementer som jeg er stolt over og glad for at kunne præsentere under samme koncert, fordi de for mig som musiker er vigtige for at føle, at jeg på én og samme tid både værner om og udfordrer historien.”

Medvirkende:
Mikkel Hess, Josefine Opsahl, Kirstine Schneider, Kern Westerberg, Josefine Dalsgård, Marthe Husum, Jákup Lützen, CHeul-Geun Park, Johan Krarup m.fl. og strygeorkester under ledelse af Carsten Seyer.

Se flere detaljer på koncertens Facebook-event.

Se program.

 

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events