Debutkoncert – Boris Kertsman, trompet

Grundet Coronavirus er alle konservatoriets koncerter i foråret 2020 gratis. Publikum, der allerede har købt billet, bliver kontaktet og får pengene tilbage.

Koncerten begynder med en smuk barokduet af Händel, og musikken vokser aftenen igennem til et stort trompetværk af Alexander Arutiunian, med Harmoniorkestret TONICA.

2. del af koncerten er et teaterværk, nemlig Stravinskijs ”Historien om en Soldat”, med fortæller Jesper Brun Jensen og en række dygtige solister fra Aarhus Symfoniorkester og fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Israelsk fødte Boris Kertsman er medlem af Daniel Barenboims berømte West-Eastern Divan Orchestra. Han har haft kontrakter og deltaget i turnéer med Staatskapelle Berlin, Deutsche Oper, Israel Philharmonic, Aarhus Symfoniorkester, Konzerthausorchester Berlin og Teatro alla Scala.

Som solist har Boris optrådt med bl.a. Israel Philharmonic, under ledelse af Zubin Mehta, og med Orchestre pour la Paix i Théâtre du Châtelet og i Haifa Symphony. Boris er 2. prisvinder af ”Lions Clubs International Trumpet Competition” i Stuttgart, 1. prisvinder ved Prinsens Musikkorps konkurrence og 1. prisvinder ved Det Jyske Musikkonservatoriums solistkonkurrence.

Udover at spille trompet er Boris Kertsman dirigent for Harmoniorkestret TONICA og for Senex Brass-Band. Han underviser på Kolding Musikskole og MGK-Syd.

Med debutkoncerten afslutter Boris Kertsman sin solistuddannelse ved Det Jyske Musikkonservatorium.

Medvirkende:
Harmoniorkestret TONICA
Marcel Gaul, dirigent
Jesper Brun-Jensen, fortæller
Stine Elbæk Gomard, sopran
Maria Eshpai, klaver
Jonas Hellesøe Nielsen, orgel
Ian van Rensburg, violin
Kinnon Church, kontrabas
Patricia Martín González, klarinet
Justin Sun, fagot
Marek Stolarczyk, trombone
Marius Paschke, slagtøj

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events