Debutkoncert – Flavia Couri, komposition

Koncerten er gratis men kræver billet, som bookes her.

Den brasilianske bassist, guitarist, sanger og sangskriver Flavia Couri afslutter sine soliststudier ved Det Jyske Musikkonservatorium med denne debutkoncert.

Flavia Couri er fra Rio de Janeiro, og sammen med sin mand, trommeslageren Martin Cuori, har hun duoen The Courettes, der spiller hårdtslående rockn’roll. Som sangskriver er Flavia Couri inspireret af Phil Spector, pigebands, Bert Berns, Jerry Leiber & Mike Stoller og 60’er pop, rhythm and blues og soul, som tilsammen giver nogle nye nuancer til duoens garagerock.

Ved debutkoncerten præsenterer Flavia Couri numrene fra et helt ny album med The Courettes, hvor hun synger og spiller guitar. Hun har skrevet og arbejdet på det nye album i løbet af sine solistklassestudier. Selv siger hun om de nye sange, at de er “3 minutters popsymfonier, der handler om kærlighed, liv og død”. Det nye album udgives af det britiske pladeselskab Damaged Good Records i foråret 2021.

Ved koncerten i Rytmisk Sal udvides bandet med flere topmusikere fra den danske rockscene, bl.a. fra The Blue Van og fra Powersolo.

Erfaren musiker

The Courettes har tidligere udgivet to studiealbums, fem vinyl-singler samt et livealbum og har fået flotte anmeldelser i bl.a. Rolling Stone (USA) og Mojo (UK). Duoen har spillet på en række europæiske festivaler, herunder Eurosonic i Holland, Reeperbahn i Tyskland og SPOT i Danmark.

Debutkoncerten indgår i en lille koncertturné, som bringer The Courettes rundt til en række mindre scener i Tyskland og Schweitz med i alt 7 koncerter, bl.a. i Berlin, Hamborg og Basel. I 2021 spiller duoen igen koncerter i Danmark samt i Holland, Belgien og Frankrig.

Efter en succesfuld karriere i Brasilien som bassist fik kærligheden Flavia Couri til Danmark, hvor hun har boet siden 2015. Hun tog en kandidatgrad i elbas på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg og blev herefter optaget i solistklassen på konservatoriets afdeling i Aarhus med komposition som fag.

Mere info på hjemmesiden: https://www.thecourettes.com/

Medvirkende

Flavia Couri – vocal, guitar
Martin Couri – drums, vocal
Søren Christensen – piano, mellotron, vocal
Bo Jeppesen – guitar
Søren Koch – bas, vocal
Giulia Gatti – backing vocal
Liv Poulsen – backing vocal

 

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events