Koncert med Admeta String Quartet

Velkommen til!

Vi er en Aarhus-baseret strygekvartet, bestående af fire viljestærke kvinder: Freja Guldberg Larsen (violin), Selma Trammitzke Milling (violin), Maria Vara de Alba (viola) og Maria Kolby Sonstad (cello).

Navnet Admeta blev til på en lun novemberaften i 2019, da vi alle gik på vores andet år på Det Jyske Musikkonservatorium. Sammen havde vi lysten til at starte en strygekvartet, som har musikken og samhørigheden omkring den som målsætning; at skabe noget, som kan røre og bevæge og være en del af den forening, der opstår, når mennesker bevæges i fællesskab.

Tilsammen repræsenterer vi tre forskellige nationaliteter, hhv. dansk, norsk og spansk, hvilket også har inspireret koncertens program. Fra folkekære melodier i Wood Works til intense, mørke klange i Griegs strygekvartet byder vi på en aften med masser af temperament, medrivende melodier og god stemning.

Da covid-19 stadig er en realitet, er vi selvfølgelig nødt til at foretage de nødvendige foranstaltninger såsom afstand, sprit osv., og det betyder også, at der er et begrænset antal pladser til koncerten. Kom derfor i god tid!

Program:

Wood Works
– arrangeret af Den Danske Strygekvartet

Joaquín Turina (1882-1949): La Oración del Torrero (”The Prayer of The Bullfighter”)

Edvard Grieg (1843-1907): Strygekvartet nr. 1 i G-mol

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events