Aarhus Kammermusikfestival: Scener fra Rusland

På andet år inviterer Aarhus Kammermusikfestival sammen med Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatorium til tre forrygende dage med fem koncerter. Her vil et udvalg af dansk musiklivs bedste unge musikere optræder på kryds og tværs med internationale topkunstnerne. Mellem koncerterne er der spændende gratis aktiviteter i form af artist talk, masterclass og improvisation.

Rusland er et overdådigt skatkammer for enhver med interesse for klassisk musik, og i løbet af denne aften præsenteres et nøje udvalgt udsnit af landets musikalske guld.

Vi starter med stemningsfuld og drømmende musik af Glazunov efterfulgt af Rachmaninovs store og elskede sonate for cello og klaver, med den unge stjernecellist Jonathan Swensen.

Derefter står den på Shostakovich, først med hans sjældent opførte men prægtige To stykker for strygeoktet, dernæst en af hans mesterlige strygekvartetter, og til sidst hans store klaverkvintet med det verdensberømte stjerneensemble David Oistrakh Quartet fra Moskva og pianisten Andrius Zlabys fra USA/Litauen.

Medvirkende:
David Oistrakh Quartet, Anna Geniushene, Mathias Kjøller, Jonathan Swensen, Anna Egholm, Kern Westerberg, Daniel Eklund

100 kr. / 50 kr. f. studerende og u. 25 år / Gratis under 18 år
Partoutkort 5 koncerter: 400 kr.

Billetter og mere info på festivallens hjemmeside: www.aarhuskammermusikfestival.dk

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events