Aarhus Kammermusikfestival: Klezmerfest og lyriske danse

På andet år inviterer Aarhus Kammermusikfestival sammen med Musikhuset Aarhus og Det Jyske Musikkonservatorium til tre forrygende dage med fem koncerter. Her vil et udvalg af dansk musiklivs bedste unge musikere optræder på kryds og tværs med internationale topkunstnerne. Mellem koncerterne er der spændende gratis aktiviteter i form af artist talk, masterclass og improvisation.

Festivalen rundes af med en festlig koncert, hvor dansen kommer i højsædet og bliver bearbejdet musikalsk i forskellige afskygninger.

Vi starter med livlig og forførende klezmer med Paul Schoenfields trio. Derefter står menuen på spritny musik, da vi igen i år er stolte af at kunne præsentere en uropførelse af et værk komponeret særligt til festivalen, denne gang af årets unge festivalkomponist Magnus Plejdrup. Denne afdeling afsluttes med Ravels La Valse for 2 klaverer.

Vi runder hele herligheden af med Dvoraks medrivende og dansante klaverkvintet nr. 2, med David Oistrakh Quartet og den franske pianist Jean-Baptiste Doulcet.

Medvirkende:
David Oistrakh Quartet, Mathias Kjøller, Anna Egholm, Jean-Baptiste Doulcet, Oscar Micaelsson, Kinnon Church, Lloyd Griffin, David Munk-Nielsen, Anna Geniushene

100 kr. / 50 kr. f. studerende og u. 25 år / Gratis under 18 år
Partoutkort 5 koncerter: 400 kr.

Mere info på festivallens hjemmeside: www.aarhuskammermusikfestival.dk

Der udstedes ikke billetter til denne koncert – kom i god tid.
Alle events