Kresten & Indianerne

Nærmere introduktion er nærmest overflødig – Indianerne er konservatoriets flagskib!

Under ledelse af Kresten Osgood er Indianerne et storband, der bryder grænser ned og blæser på genreinddelingerne. Har spillet for køer, på Spot Festivalen, med psykisk syge og deres behandlere, Jazzfestivalen, i toget mellem Lemvig og Thyborøn, etc.

På RAMA 08 lavede Indianerne en musikalsk auktion for at få penge til at mixe deres debutplade, hvilket nu er sket. På RAMA 09 holdt de realease fest for samme CD, hvor de stillede op i hidtil stærkeste opstilling med en et program af høj musikalsk kvalitet, som aldrig blev kedeligt eller ligegyldigt!

I en anmeldelse af Indianernes koncert på SPOT-festivalen kunne man læse:

“I et sceneregi, der lignede en mellemting mellem The Beatles’ Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band-cover og en fugtig sydamerikansk jungle, blev der stuvet så mange mennesker og instrumenter ind, som det næsten var muligt, uden at situationen blev livstruende: Fire sangerinder, adskillige saxofonister og trommeslagere/percussionister plus det løse. I disse omgivelser blev der så taget livtag med såvel kitschede oldies, der præsenteredes i radikale omfortolkninger, som egenkompositioner af Osgood. Kresten Osgood & Indianerne havde alt andet end fløjlshandsker på, når de spillede, og selvom koncerterne forsigtigt var annoncerede som ‘musikalske legestuer’, var de i deres bedste stunder meget mere end det.”

CD’en vil give os endnu en mulighed for at vise den unikke ånd, der lever i Indianerne! UGH!